Tickets

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk

We hebben het minimale bedrag niet gehaald en je kan je helaas niet meer inschrijven. We zijn aan het bekijken of we het evenement kleinschaliger / anders / samen met een partner kunnen opzetten. Meedenken kan via onze facebook pagina. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.

Spelregels

– Je kan een ticket reserveren TOT 1 maart 2014
– Op 1 maart wordt besloten of het evenement door kan gaan (bij minimaal €100.000 , evt. met steun van sponsoren).

– Inschrijven is zonder risico, want lukt het niet om het benodigde bedrag op te halen dan wordt geen geld van je rekening geïncasseerd.


Ticketopties

€ 15 The Access Card
“You’re clear!” Je krijgt toegang tot het festivalterrein van Run Like Hell: de  “Quarantine Zone”. Kijk hoe jouw vrienden de ‘obstacle-run’ overleven (of niet!) en geniet van onze Party! Live muziek, DJ’s, drankjes en lekker eten, we hebben het allemaal! (Let op: je kan met dit ticket niet als zombie of als renner deelnemen)

€ 34 Zombie Ticket (zombie deelname)
You’ve been infected and officially undead! Met dit ticket word je door onze experts getransformeerd tot een angstaanjagende ‘brain eating’ zombie in het “Zombie Hospital”! Wordt deel van de zombiehorde en ren (of schuifel) achter de renners aan en probeer zoveel mogelijk ‘levenslinten’ van de renners te verzamelen.
*inclusief ‘The Access Card’ (festivaltoegang)
*inclusief professionele transformatie tot zombie
maximaal 250 beschikbaar

€ 44 Renner Ticket (1 x deelname als renner aan de RLH zombie infested obstacle run).
Door de modder, obstakels overwinnen en achternagezeten worden door hongerige zombies. Het lot van de wereld ligt in jouw handen? Overleef jij de zombiehorde?
*inclusief ‘The Access Card’ (festivaltoegang)

€ 69 Zombie & Renner package (1x deelnemen als renner en 1x de renners verslinden als zombie) .
Dit pakketje geeft jou een volledige Run Like Hell Experience. Je neemt eerst één keer deel als renner en probeert met in ieder geval nog 1 levenslint de eindstreep te halen. Daarna ga je één keer het veld in als zombie, om (na een professionele transformatie in het “Zombie Hospital”) zoveel mogelijk linten van de renners af te pakken.
*inclusief ‘The Access Card’ (festivaltoegang)
*inclusief professionele transformatie tot zombie

LET OP: Bij jouw reservering kan je een sportshirt bestellen voor slechts €10  (winkelwaarde €17,50). (let op: dit is niet het uitverkochte Founders T-Shirt)

Schrijf je nu in je loopt geen risico. Halen we het minimale bedrag niet, dan wordt geen geld afgeschreven, halen we het wel dan krijg je van ons jouw ticket en een fantastische ervaring. Help ons om van Run For Your Lives een succes te maken en schreeuw het van de daken!