Locatie

Het was niet makkelijk om een geschikte locatie te vinden voor onze Zombie Infested Obstacle Run.

We zochten een unieke plek, veel natuur, bos, wildernis, water, en een hoog Apocalypse-gehalte. Uiteindelijk bleek recreatiegebied Strand Maaslanden perfect voor RLH.

Op 6 September 2014 zal de Obstacle Run en Quarantine Zone Party dan ook op en rond dit terrein worden georganiseerd. Het is nog even onder voorbehoud of het daadwerkelijk deze locatie gaat worden! Mede-afhankelijk van het aantal tickets dat we verkopen!

De locatie is centraal gelegen tussen Tiel en Oss. Het is een schiereiland van 10 hectare, omringd door water en natuur. Het festivalterrein en de Quarantine Zone bevinden zich op de kop van dit schiereiland: een prachtige plek en slechts vanuit 1 kant bereikbaar, heel veilig dus voor horde zombies. En een ideale veilige plek voor de Quarantine Zone Party, waar het zombievirus (nog) niet verspreid is.

Het obstakelparcours wordt deels uitgezet op dit schiereiland, met een aantal unieke (geconstrueerde en natuurlijke) obstakels en ook op het aangrenzende schiereiland het Lange Land. De locatie grenst aan een prachtig natuurgebied en is verbonden met één van de mooiste rivieren van Nederland: de Maas.Bereikbaarheid

Adres festivalterrein
Hamsestraat 2
6629 KT Appeltern
NB Het festivalterrein zelf is niet bereikbaar voor auto’s. Wél kun je hier tot bijna aan de ingang arriveren op de fiets! Er zijn voldoende fietsenrekken aanwezig om je fiets neer te zetten!

Parkeren / bezoekers
In de buurt zorgen wij voor voldoende parkeerplekken! De exacte parkeerlocatie wordt nog bekendgemaakt. Pendelbussen rijden je naar de ingang van het festivalterrein.
We vragen voor parkeren een bijdrage van € 5 per auto. Dit dien je contant en gepast te betalen bij aankomst op het parkeerterrein.

Faciliteiten
Op het evenemententerrein zijn o.a. de volgende faciliteiten:

• EHBO
• kluisjes
• ‘ontsmettingszone’ (zodat je na de run enigszins opgefrist bent!)
• toiletten
• omkleedmogelijkheden
• verzorgingsposten op het parcours
• bar(ren)
• diverse eetgelegenheden op ons unieke horecapleinBezoekers

Je bent van harte welkom! Kom gerust een kijkje nemen op ons festival en moedig je vrienden en familie aan. Op een aantal plekken kun je veilig vanaf de zijlijn de renners en zombies observeren. Dat wordt hilarisch!
Met een bezoekers-ticket heb je de hele dag toegang tot onze Quarantine Zone waar je samen met je vrienden kunt genieten van muziek, allerhande activiteiten, relaxen – zonder het risico te lopen dat je wordt besmet met het zombie-virus.

Festivalterrein
Zowél de start als de finish van de race bevinden zich op het festivalterrein in de zogenaamde “Quarantine Zone”. Haal jij de finish met nog minimaal 1 levenslint, dan ben je Survivor en kun je op onze Party In het start-finish gebied samen met je vrienden genieten van muziek, lekker eten en drinken en allerhande activiteiten. Haal je de finish niet, dan ben je officieel besmet met het virus en ‘Infected‘, geen probleem!

Bij de Finish word je hoe dan ook onthaald door mede Survivors en kan het feest beginnen.

Wij zorgen voor live-muziek, bier, lekker eten en drinken, een marktje, gras om in te liggen en nog veel meer. Hou de site in de gaten voor de precieze invulling van de Party en line-up.