Zombies

Heb je altijd al eens willen rondrennen als een zombie en mensen de stuipen op het lijf willen jagen? Ren je liever niet voor je leven, sluit je dan aan bij onze horde zombies en verspreid het virus. Hoeveel levenslinten kun jij verzamelen?

Kruipend, dwalend, liggend, sprintend jaag je op onze renners en maak je ze het leven zuur. Een grote horde zombies heeft een ‘dodelijker’ effect dan een enkele zombie. Het is dus belangrijk om als lid van ons zombie-team samen te werken om die levenslinten van de renners te pakken te krijgen.

Bloederig, onsmakelijk, vies, lelijk, eng – als zombie word je professioneel gegrimeerd zodat dit een levensechte of beter gezegd ‘dodelijke’ ervaring wordt. Verwacht een onvergetelijke tijd en wellicht een aantal nieuwe vrienden *brains*!

Geef je op met je vrienden en word lid van ons zombie-team!

Wat krijg je?

– Professionele transformatie tot zombie in het Zombie Hospital
– Toegang tot het festivalterrein en bijhorende Party
– De kans om anderen de stuipen op het lijf te jagen!
– Een officieel Run Like Hell t-shirt (los te bestellen)
– Korting op deelname aan de run als renner (combinatieticket)

Hoe word je een bloeddorstige zombie?
In ons zogenaamde Zombie Hospital staat een team van professionele grimeurs klaar om je om te toveren tot een bloederige zombie. Ook zullen we je deels overgieten met (nep)bloed en kunnen je kleren aan flarden worden gescheurd, zodat je extra angstaanjagend wordt voor onze renners.
Doe je beste, mooiste outfit aan – die dus wel vies / kapot mag worden! De gehele zombie-verandering duurt zo’n 15-20 minuten, waarna je officieel lid bent van ons zombie-team – jeaah
!

Welke type zombie ben ik

Zombies worden ingedeeld in shifts en startvak. Na je transformatie in ons Zombie Hospital, zombietraining -en uitleg, verplaats je je naar je zombieterritorium op het parcours. De shifts duren zo’n 2:45uur. In die tijd kun je alle remmen losgooien (met inachtneming van de regels natuurlijk), en als bloederige en ranzige zombies de renners opjagen! Voor én na je shift kun je natuurlijk feesten op de Party of deelnemen als Renner (vóór je zombieshift). Kom wel nuchter aan bij je startvak ajb!

Sprinter Zombie

Hou je wel van een beetje rennen en denk je de renners te snel af te kunnen zijn? Word dan lid van ons Sprinter-zombie Team! Je missie is eenvoudig: jaag de renners op, zorg dat ze je niet passeren door die levenslinten te pakken te krijgen. Blijf binnen je aangewezen zombie-territorium om te voorkomen dat je er alleen voor staat, want daar wordt niemand bang van.

Dwaler Zombie

Zie je jezelf liever niet zo fanatiek rondrennen maar maak je de renners graag bang door rond te kruipen, langzaam te bewegen, eng te kijken, walgelijke geluiden te maken? Word dan lid van ons Dwaler-zombie Team! Hoe groter de horde zombies, hoe enger en beter, dus werk samen met andere Dwalers, blijf binnen je aangewezen zombie-territorium en stil je honger door de levenslinten van de renners af te pakken.

Wil je ook als renner deelnemen?

Dit is zeker mogelijk! Bestel dan een combinatieticket waarmee je zowel een keer als renner en een keer als zombie deel kan nemen. Net zoals de zombie-tickets dien je een renners-ticket vóór de sluitingsdatum te kopen.
Let op: zombies rennen níet over het obstakelparcours! Als lid van ons zombieteam probeer je de renners hun levenslinten af te pakken. Wil je ook onze obstakels overwinnen? Geef je dan ook op als renner.

Wat moet ik meenemen?
Euhm…Brains? Naast hetgeen beschreven in de de algemene regels en voorwaarden, neem je als zombie onderstaande mee:

– Je mooiste outfit. Kostuums e.d. worden niet verstrekt. Hou er rekening mee dat je kleren vies (bloed e.d.) worden en wellicht kapot worden gescheurd.
– Als je die hebt: gekleurde/enge contactlenzen om die echte ‘’dodelijke’ blik te krijgen
– Onze zombies kunnen een hele lading vloeistoffen over zich heen krijgen: bloed, water, modder, ‘ingewanden’ en andere gore sappen. Neem dus schone kleren mee, een handdoek en erg belangrijk: schone sokken en schoenen! In onze ontsmettingszone heb je de mogelijkheid om je op te frissen en om te kleden zodat je de Apocalypse Party fris, fruitig en ‘safe’ kan betreden.
– Je beste zombie-look. Oefen je zombie-blik, loop mank, produceer vieze, ranzige geluiden!