Wat is het

Run Like Hell is een ‘obstacle run’ gecombineerd met een festival. Rondom het  festivalterrein wordt een uniek parcours van ongeveer 5 kilometer uitgezet met uitdagende, natuurlijke obstakels en speciaal ontworpen hindernissen. Als renner ben je nergens veilig want overal kunnen hongerige zombies op je staan te wachten of tevoorschijn schieten.
Uithoudingsvermogen is noodzakelijk maar kan deels gecompenseerd worden door gebruik te maken van tactisch inzicht (en eventueel het meenemen van ‘onhandige’ vrienden en vriendinnen die je kan opofferen!).
Natuurlijk kun je als ‘renner’ met Run Like Hell meedoen, maar als je liever anderen met het zombie virus wil infecteren dan kan je je ook bij de Zombies aansluiten!
De complete Run Like Hell ervaring krijg je met een combinatieticket waarbij je het einde der tijden van beide kanten kan ervaren.

Run Like Hell is een event zoals je dat nog nooit hebt meegemaakt! En hopelijk ook niet de laatste keer… Renners krijgen een riem met drie linten (die jouw levens symboliseren). De zombies proberen deze levenslinten van je af te pakken. Kom je met minimaal 1 lint over de finish dan heb je de brain-eating zombies overleefd. Lukt dit niet? Niet getreurd: voor en na de run wacht er een fantastische Party op je in onze “Quarantine Zone”. Hier worden, samen met vrienden, team –en lotgenoten, alle remmen losgegooid voordat de wereld vergaat. Dead, Infected or Alive! Muziek, lekker eten, drinken, bier, chillen, een kijkje nemen in het Zombie Hospital en nog veel meer, het kan allemaal!

The Party
In de “Quarantine Zone” staat je een super feest te wachten. Als de poorten van het festival open gaan, tot de avond valt, is er vanalles te beleven: (live) muziek, lekker eten, drinken, relaxen, zombies spotten, dansen, een kijkje nemen bij de transformatie tot zombies, de Survivors (of als je dat leuker vindt, de Infected) verwelkomen en nog veel meer!
Voor de Renners en Zombies geldt: zowel vóór als ná de race heb je toegang tot het festivalterrein. Lees meer over de Party

Obstakels
Alsof het ontduiken van bloeddorstige zombies nog niet genoeg is, gooien we graag nog wat extra roet in het eten met onze obstakels! Dit zijn zowel natuurlijke obstakels als constructies waar je overheen moet springen, doorheen moet glijden, onderdoor moet kruipen, de uitgang moet zien te vinden (onder andere) terwijl de zombies je op de hielen zitten. Het laatste obstakel bevindt zich vlak voor de finish – overwin je deze, dan ben je eindelijk veilig in de Quarantine Zone. Lees meer over de obstakels.

Wat krijg je

Renners
– 1 x de mogelijkheid om ons bloedstollende parcours van 5km te overwinnen en de zombies te overleven + 3 levenslinten
– Je wordt ingedeeld in een startvak
– Mogelijkheid tot teamdeelname, met je vrienden, collega’s, studentenvereniging, bedrijf, enz,
– Toegang tot het festivalterrein (de “Quarantine Zone”) en bijhorende Party
– Certificaat of medaille
– Een onvergetelijke ervaring
– Een officieel Run Like Hell t-shirt (los te bestellen)

Zombies
– Professionele transformatie tot zombie in het Zombie Hospital
– Toegang tot het festivalterrein (de “Quarantine Zone”) en bijhorende Party 
– De kans om anderen de stuipen op het lijf te jagen!
– Een officieel Run Like Hell t-shirt (los te bestellen)
– Korting op deelname aan de run als renner (combinatieticket)
– Mogelijkheid tot Zombie teamdeelname, met je vrienden, collega’s, studentenvereniging, bedrijf, enz,

Bezoekers
– Toegang tot het festivalterrein (de “Quarantine Zone”) en bijhorende Party
Spijt dat je niet hebt meegedaan als Runner of Zombie. De Run Like Hell – ervaring is eigenlijk pas compleet als je de horde zombies hebt weten te overleven. Is rennen toch niet helemaal jouw ding, maar ben je gek van zombies, hou je van een feestje of wil je je vrienden aanmoedigen, dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Regels en Veiligheid
Om mee te doen aan Run Like Hell als runner of zombie dien je minimaal 16 jaar of ouder te zijn. Voor, tijdens en na de race is geen enkel wapen toegestaan op het terrein en obstakelparcours (ook nep-wapens niet). Drugs (behalve alcohol) en eigen drinken en eten zijn niet toegestaan op het terrein.

Per persoon wordt 1 fabrieksgesloten waterflesje, sportdrank of energiedrank tot 1 liter toegestaan. Alcohol onder 16 jaar is niet toegestaan. Kijk hier voor een compleet overzicht m.b.t. regels en veiligheid.