The Party

Voor, tijdens en na de race hebben we een superfestival voor je georganiseerd in onze “Quarantine Zone”.
De hele dag wordt er een feestje gevierd (let op: elk evenement is anders. Hoe meer deelnemers hoe groter het feest) vol live-muziek met diverse bands, lekker eten en drinken, een markt(je), picknickplekken, en nog veel meer. De locatie is prachtig en uniek.
Alle ingrediënten zijn aanwezig om er met z’n allen een fantastisch en onvergetelijk feest van te maken. En aangezien we allemaal in de Safe Zone zijn en de wereld bijna vergaat, is dit een garantie voor een fantastische party.

Is rennen niet zo jouw ding? Liever geen bloed en ingewanden over je heen? Geen probleem! Kom gerust een kijkje nemen op ons festival en moedig je vrienden en familie aan en feest erop los. Op een aantal plekken kun je veilig vanaf de zijlijn de renners en zombies observeren. Dat wordt hilarisch!

Met een bezoekers-ticket heb je de hele dag toegang tot onze Quarantine Zone Party waar je kunt genieten van muziek, lekker eten, bier, allerhande activiteiten, relaxen, zonder het risico te lopen dat je wordt besmet met het zombie-virus.

Muziek
Voor elk wat wils! Eén of twee podia met live-muziek (wederom: inhoud kan per evenement afwijken afhankelijk van het aantal deelnemers), Dj’s, diverse bands! De voeten gaan zeker van de vloer, dus neem goede schoenen mee. In de “Quarantine Zone” gaat de muziek non-stop door!
Er is muziek uit veel windstreken, dus er zit gegarandeerd iets voor je tussen. Dansen op de dansvloer, of lekker luisteren terwijl je in het gras ligt, het is allemaal mogelijk. Hou de site in de gaten voor de concrete line-up van de Party.

Eten
Duurzaam, biologisch, lokaal is zoveel mogelijk het motto bij onze eettentjes – het is tenslotte het einde van de wereld! Lekker vers en (deels) gezond! Ook is er voldoende aanbod voor vegetariërs. Er is van alles te eten en uit te proberen dus je komt gegarandeerd aan je trekken.

Markt
Allerhande kraampjes met goodies vind je op onze RLH-markt. Ook exclusieve RLH-spullen en merchandise zijn hier te vinden.

Kooplui zijn welkom. Wil je een kraam huren op onze markt? Neem contact met ons op.

Sponsors
Het team van Run Like Hell staat klaar om je te informeren over onze sponsormogelijkheden. We hebben een aantal unieke sponsoropties en kunnen deze – indien gewenst – op maat afstemmen. In de standaard sponsorpakketten vind je alvast meer informatie over hoe je deel uit kan maken van een Run Like Hell-evenement. Kijk hier voor meer info over onze sponsormogelijkheden.