Sponsoring

Run For Your Lives (RFYL) heeft een eigen sponsorteam dat graag een partnership en samenwerking aangaat met jouw bedrijf of organisatie. Ons PR-team gaat graag in overleg met je bedrijf, organisatie of merk, zodat er een op maat gemaakt sponsorpakket kan worden samengesteld, afgestemd op marketingdoelen, beoogde doelgroep en binnen een bepaald budget.
RFYL is een eerste evenement in z’n soort in Nederland: een supergave obstakelrace van 5km met zombies en een festival met muziek, goed eten en drinken, een markt en Quarantine Party.
RFYL is het Eerste Crowdfunded festival van Nederland en misschien zelfs wel Europa!
Mede hierdoor is ons evenement Run For Your Lives afhankelijk van sponsoren, giften, subsidies en sponsoring in natura. Voor elk RFYL-evenement zijn er diverse sponsorpakketten en specials beschikbaar voor optimale publiciteit van je bedrijf.

Contact Sponsoring
Cecile Hannen 

info@runforyourlives.nl

Waarom Run For Your Lives sponsoren?
– RFYL is het eerste crowdfunded event van Europa en is uniek in Nederland.
– RFYL biedt iets unieks. Naast een unieke obstakelloop waarbij de deelnemers worden achtervolgd door zombies, kunnen deelnemers zich de hele dag vermaken op het festivalterrein in de “Quarantine Zone”
– RFYL vindt plaats in de regio Nijmegen, in de buurt van Ewijk/Beuningen en is vanuit veel hoeken van het land in korte tijd bereikbaar.
– RFYL trekt jonge mensen die naar verhouding meer vrije ruimte hebben in hun budget.
– RFYL trekt niet alleen sportieve mensen, maar ook mensen die een unieke, leuke en avontuurlijke dagbesteding zoeken
– RFYL zet zich in voor een goede en relaxte sfeer op het festival.
– Het team van RFYL werkt met jong en lokaal talent, niet alleen de bands maar ook binnen de organisatie /medewerkers. Het festival biedt hen kansen ter ontwikkeling van hun talenten.
– RFYL verwacht een aantal deelnemers van: 5000 renners, 600 zombies en 1500 overige bezoekers.
– RFYL wil het event graag zo duurzaam mogelijk neerzetten en zoveel mogelijk de hulp van lokale ondernemers inzetten bij de organisatie van dit event.
– Het festivalterrein wordt een fantastische locatie waarbij de bezoekers zich een hele dag kunnen vermaken. Zo kunnen zij Survivors verwelkomen bij de Finish, een kijkje nemen in het Zombie Hospital, kijken naar de race en zorgen wij voor een uniek en leuk horecaplein met duurzame, lokale en biologische (eet)producten. Dit alles in het thema van de  “Quarantine Zone” waar het leven wordt gevierd!
– Het team van RFYL denkt graag met je mee over innovatieve en creatieve acties om je bedrijf of organisatie in de schijnwerpers te zetten.
– RFYL springt in op de populariteit van nieuwe en unieke festivals.

Reacties zijn gesloten.