Obstakels

Tijdens de race zul je een aantal obstakels moeten zien te overwinnen. Deze zijn fysiek uitdagend, maar niet onmogelijk. Je kracht, snelheid en samenwerking met andere hoopvolle Survivors wordt getest. Werk samen! Werk als een team, en maak meer kans om de race te overleven!
We gaan ons uiterste best doen om ons obstakelparcours op een unieke, bijzondere en creatieve manier neer te zetten. We hebben een team van professionals die zich volledig gaan richten op het parcours waarbij ze hun creativiteit volledig los laten op de vorm, inhoud, uitstraling en decor van de race!
Denk hierbij aan doodenge obstakels, obstakels die je alleen kunt overwinnen door samen te werken, ingewikkelde obstakels, klimobstakels, water…enz.
Reken op modder, water en misschien zelfs bloed. Klim, kruip, duik, glij, zoek je weg naar de finish! Bescherm je mederenners (of niet…), let op je ‘levens’ en kijk niet te veel achterom, voordat je het weet hijgt er een zombie in je nek…

De obstakels zijn per editie verschillend. Hieronder krijg je alvast een indruk van een aantal van de mogelijke zenuwslopende obstakels! NB: deze foto’s zijn nog NIET van onze eigen RFYL, maar dienen als voorbeeld.

DOOLHOF

BLOEDBAD

HAUNTED HOUSE

 

Doolhof

 

image soon

ELECTRISCH HEK

ZOMBIE FIELDS

EEN BRUG TE VER

 image soon

 

 image soon